КЛИЕНТИ

НАШИ РЕФЕРЕНЦИ

Клиентите, се темелот на успехот на нашата компанија.

Благодарение на ACCOMPLAST GmbH, Injection Moulding Прилеп, стана дел од глобалниот снабдувачки синџир, за следниве корпоративни брендови:

МARQUARDT е компанија лидер за термална технологија, кој дизајнира, развива и произведува уреди за греење, ладење и вентилација за разновидниот глобален пазар.

KOSTAL е глобална независна семејна компанија, со седиште во Германија, која развива и произведува технолошки комплексни електронски и мехатронски уреди.

GENTHERM e компанија која специјализира во дизајнирање, развој и производство на
напредни електронски контроли и системи за контрола на поголемите мултинационални компании.