Добредојдовте во Injection Moulding Prilep

Нашата компанија е директна странска инвестиција на германската компанија ACCOMPLAST GmbH и нејзина 4-та ќерка, основана во Март 2015 година како регионален добавувач за техничкo обликување на пластика во автомобилската индустрија, лоцирана во Прилеп, Северна Македонија.

Ние нудиме интелигентни решенија за вбризгано лиење на пластични компоненти, вбризгано лиење на пластика врз инсерти, монтажа на компоненти и принтање на тампо принт врз лиени компоненти. Нашите производи се доставуваат до најразлични клиенти низ целиот свет, но пред се во автомобилскиот сектор.

КОРПОРАТИВНА МРЕЖА

logo-ac
ACCOMPLAST GMBH

Germany
ACCOMPLAST GmbH
An der Hopfendarre 2-4
D-09212
Limbach
Oberfrohna

www.accomplast.de

УСЛУГИ

Вбризгано лиење на пластика
Вбризгано лиење на пластика врз инсерти
Вбризгано лиење на пластика со два удари

Фарбање
Ласерско гравирање
ПВД Обложување
Монтажа
Системи за автоматизација
Дизајн и производство на калапи

hqplast
HPQ-PLAST

Czech Republic
HPQ Plast s.r.o.
Husova 52
46343 Český Dub

www.hpqplast.cz

УСЛУГИ

Вбризгано лиење на пластика
Вбризгано лиење на пластика врз инсерти

Пресување на метал
Монтажа
Системи за автоматизација

Дизајн и производство на калапи

labone
R. A. LABONE & CO. LTD.

United Kingdom
Lower Middleton Street
Ilkeston,
Derbyshire
DE7 5TN

https://www.ralabone.co.uk

УСЛУГИ

Вбризгано лиење на пластика
Вбризгано лиење на пластика врз инсерти
Вбризгано лиење на пластика со два удари

Пресување на метал
Монтажа
Флексибилни конектори
Системи за автоматизација
Дизајн и производство на калапи

ppa
PPA

Ukraine
PPA Ltd.
6/1 Bandery str.
79013 L’viv (Lemberg)

www.ppa.lviv.ua

УСЛУГИ

Вбризгано лиење на пластика
Вбризгано лиење на пластика врз инсерти

Монтажа

ZLIN PRECISON

Czech Republic
Zlín Precision s.r.o.
U Tescomy 247
CZ-760 01 Zlín

www.zlin-precision.cz

УСЛУГИ

Вбризгано лиење на пластика
Вбризгано лиење на пластика врз инсерти
Вакумска Метализација
Монтажа

logo-labone1
LABONE CASTLESIDE LTD.

United Kingdom
Labone Castleside Ltd.
Castleside Industrial Estate
Castleside, Consett
County Durham
DH8 8HF

www.labonecastleside.com

УСЛУГИ

Вбризгано лиење на пластика

Монтажа